Най-добрите марки за коса. Обади ни се: 0876 776 913
BG
Най-добрите марки

0


НОВО! Compagnia del Colore - италианският лидер в козметиката за коса!

Дата: 2020-05-20

 

Compagnia del Colore е водеща марка на пазара за козметични продукти повече от 50 години. Призната е както в Италия, така и в редица други държави като една от най-високо технологичните компании в сферата на красотата.

Продуктите Compagnia del Colore са "празник за косата"! Осигуряват дълбоко подхранване и хидратиране, както и решаване на специфични проблеми на косата и скалпа. Те осигуряват максимални резултати в най-кратки срокове, благодарение на всеобхватни проучвания, основани на патентовани формули и активни съставки. 

Знаете ли, че вече има и смути за коса? Compagnia Del Colore предлага 3 смутита, които ще задоволят нуждите и на най-капризните коси, доставяйки мощни хранителни вещества до най-дълбоките части на косъма. 

А защо не почерпите косата си с едно силно капучино? Продуктите от серията Cappuccino Reconstruction, дават сила на изтощените коси, благодарение на мощното действие на млечните протеини!

Боите Compagnia Del Colore осигуряват ултра висока защита на цветовете и максимално дълготрайно покритие. Формулирани със системата RRPs ™ - система за подмладяване, реконструиране и защита. Тази изключителна технология защитава, хидратира и подхранва косата.

 

 

Вижте марката тук: https://www.kosa.bg/category/955/compagnia-del-colore.html

 

 

 

Най-продавани

Ново при нас

Тайните рецепти за красота от KOSA.bg

     
Защо да изберете нас?
 
✔ Ние работим с официалните вносители
 
Право на преглед преди плащане
 
Експресна доставка
 
Подарък към поръчката
 
Възможност за връщане и замяна
 

 

Помощ за клиента
 

Информация за доставка
 
Условия за връщане
 
Общи условия за ползване
 
Политика на поверителност
 
Платформа за ОРС

 

 

Споделете с KOSA.bg